Door de wol geverfd

Mensen. Daar gaat het bij ons om. In alles wat wij doen gaat het erom dat mensen zich thuis voelen, prettig kunnen leven of werken en vooral geen zorgen hebben over onderhoud. Al onze schilders en stukadoors zijn doordrongen van dit feit. Dankzij deze professionals kan ons bedrijf dan ook voortbestaan.

Meesterschilder

Het bedrijf begon met Michel Boogaard, die in 1994 zijn felbegeerde titel Meesterschilder behaalde. Het bloed ging waar het niet kruipen kon;in 1997 trok hij de stoute schoenen aan en een eigen schildersbedrijf was het gevolg.

Inmiddels is Schilders- en afwerkingsbedrijf Michel Boogaard een erkend leerbedrijf en een AF erkend schildersbedrijf, dat met hoogwaardige producten van Sigma Coatings, Sikkens en Wijzonol Bouwverven werkt.

Continuïteit & kwaliteit

Onze vakkundige stukadoor en negen professionele schilders zijn stuk voor stuk VCA gediplomeerd. Samen vormen wij een team dat staat voor continuïteit, kwaliteit en de allerbeste service, integriteit en betrouwbaarheid. Deze vijf kernwaardes vormen de basis voor alles wat wij doen.